Onmogelijk om je hier te vervelen !

Vanaf ons vakantiepark in de vakantieregio "Eifel" is er een breed scala aan vrijetijd en ontspaningsmogelijkheden in de directe omgeving van het nationaalpark Eifel.

Ontspanning: Ongerepte natuur, gezond klimaat, en uitgestrekte bossen nodigen uit tot rustgevende wandelingen in de zonnige zomer, de schilderachtige herfst, de bloeiende lente en de sneeuwrijke winter. Of met het gezin gezellig een boottocht maken over Rursee en Obersee of . Als u wilt genieten van het mooie uitzicht en lekker eten, dan is de Urftstaumauer of de kunstgalerij in Gemünd waar u zeker een keertje heen wilt.

Historie vindt u in de historische steden in de eifel. Adem de schilderachtige sfeer van de idyllische Eifelsteden met typische vakwerkhuisjes in Monschau, Bad Münstereifel, Heimbach en Blankenheim. U kunt gebruik maken van het stadstreintje in Monschau waardoor je alles perfect ziet.

Sportief valt er ook veel te beleven: tennis, kegeln, midgetgolf, zwembaden ,surfen en zeilen op de Rursee, Skien en rodelen in het wintersportgebiet Hellenthal, rodelen in Monschau of ga lekker zwemmen in het Freizeitpark in Rheinbach

Golfbanen in de omgeving: Golfclub Düren , Golfclub Burg Zievel e.V. , Golf Club Schloss Miel , Golf Burgkonradsheim GmbH

Met het hele gezin genieten: Bezoek de thermale baden in Bad Münstereifel, Mechernich en Kreuzau, het Pretpark Phantasialand, het wildpark Wildfreigehege Hellenthal, de Euregio Zoo in Aken of het Hochwildpark in Mechernich. Bezoek het Nationaalpark Eifel met veelzijdige mogelijkheden voor gezinnen en kinderen.

Geschiedenis beleven: Ontdek de getuigen van het verleden in de oude burchten en de kastelen in de omgeving. Bekijk opgravingen uit Romeinse en Keltische tijd in Rheinische open lucht museum Kommern, Burcht "Vogelsang", Burg Satzvey en met museum van burg Niedeggen waar u ook een lekker hapje kunt eten.

Steden en Cultuur: U bereikt de steden Köln (Keulen), Bonn und Aachen (Aken) met hun bezienswaardigheden en shoppingmogelijkheden binnen 1 uur rijden.

Monschau een grote stad met onder andere nu tijdelijk de Zandsculpturenshow , de Mosterdmolen, de glasblazer, het beroemde rode huis en het heggenlandschap. veel musea zoals het drukkerijmuseum, brouwerijmuseum, het fotografie en film museum en het belevenismuseum. en het Caffee-Rösterei Wilhelm Maassen waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie gemaakt van zelf gebranden koffiebonen.

Wandelen: Vind ontspanning tijdens het wandelen in het Nationaal park Eifel. Hier kunt u iets voor u gezondheid en welzijn doen door bijvoorbeeld mee te doen aan een wandeling met gids.

VakantiePark Salzberg Kantoor Nederland | Telefoon: 046 - 880 10 70 (dagelijks van 9-21 uur) |